Yritys

Visu Kaluste Oy on suomalainen perheyritys, joka sijaitsee Pirkanmaalla Visuvedellä. Työllistämme tällä hetkellä noin 40 henkilöä.

Eilen - Historiaa

Visu Kaluste historiaKalustevalmistuksemme juuret juontavat vuoteen 1894, jolloin Tampereen Höyrypuuseppä Karl K. Tallqvist aloitti valmistamaan tyylihuonekaluja ja muita kalusteita. Vuonna 1924 nimi muuttui Höyrypuuseppä Oy:ksi ja se oli tekemässä mm. eduskuntatalon sisustustöitä.

Vuonna 1944 yhtiön omistajat perustivat toiminnan jatkajaksi Visuvesi Oy:n ja tehtaan toiminta alkoi nykyisellä paikalla Visuvedellä. 1930-1940-luvulla alkoi myös laboratoriokalusteiden valmistus ja tehdas sai tehtäväkseen valmistaa Suomen ensimmäiset rakennushallituksen tyyppihyväksymät vetokaapit. Visuvesi Oy saavutti paikkansa maamme johtavana laboratoriokalusteiden valmistajana ja oli tinkimättömästä laadustaan arvostettu.

Vuonna 2011 Suomenselän Jauhemaalaus Oy laajensi toimintaansa ostamalla VISU kalustemalliston ja -tuotannon Visuvesi Oy:ltä. Suomenselän Jauhemaalas Oy oli tehnyt pitkään yhteistyötä Visuvesi Oy:n kanssa valmistaen korkeaa laatutasoa vaativien kalusteiden metallirungot pintakäsittelyineen.

Vuonna 2015 Visu Kaluste Oy irtautui omaksi yhtiökseen jatkaen saman perheen omistuksessa keskittyen entistä enemmän laboratoriokalusteiden ja -malliston kehittämiseen.

(Teksti ja kuva, lähde: Peltoja Jarmo, 1994. Näsijärveltä Maailmanmarkkinoille, Elis Lahtisen liiketoiminta ja Visuvesi Oy 1900-luvun alusta 1990-luvulle.)

Tänään - Suomalaisella ammattitaidolla tulevaisuuden osaajille

visu kaluste henkilokuntaStrategia

Valmistamme korkealaatuisia laboratoriokalusteita suomalaisella ammattitaidolla ja tarjoamme kokonaisvaltaisia palveluita laboratorioille, tutkimuslaitoksille, terveydenhuoltoon ja oppimisympäristöihin.

Arvot

Perheyrityksessämme tärkeitä arvoja ovat: Inhimillisyys, Innovatiivisuus, Ammattitaito, Luotettavauus ja Työntekijöiden hyvinvointi.

Huomenna - Innostavia ympäristöjä tieteelle ja tutkimukselle

Visu Kaluste toimisto ja tehdasrakennusVisio

Olemme asiakkaidemme ensisijainen ja luotettava kumppani ja kehitämme jatkuvasti mallistoamme alan edelläkävijänä.

Missio

Missiotamme kuvaa tunnuslauseemme - Innostavia ympäristöjä tieteelle ja tutkimukselle.

Tuotekehitys

Panostamme tuotekehitykseen jatkuvasti. Kehitämme tuotteitamme alan erityisominaisuudet ja teknologian kehitys huomioon ottaen yhteistyössä eri tahojen kanssa.

 

 

Ota rohkeasti yhteyttä, suunnitellaan yhdessä sopivat ratkaisut!

Toimisto: +358 44 749 4940, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.