Oppimisympäristöt

OppiLab® on Visu Kalusteen kiintokalustesarja yläasteille, lukioille ja ammattioppilaitoksiin

Hiltulanlahden uusi koulu Kuopiossa on elinkaarihanke

Kuvateksti: Kuopion Hiltulanlahden kouluun art-monitoimitilojen ja ympäristöopin kiintokalusteet.

Hiltulanlahden uusi koulu Kuopiossa on elinkaarihanke

Opiskelu Hiltulanlahden uudessa koulussa alkoi elokuussa 2019.

Elinkaarimallissa rakennuttaja vastaa sopimuksen mukaan ylläpito- ja käyttäjäpalveluista, yleensä palvelujakso on joitakin vuosikymmeniä. Visu Kaluste toimitti Hiltulanlahden kouluun art-monitoimitilojen ja ympäristöopin OppiLab®-kiintokalusteet. Tuotteet on suunniteltu kestämään kovaa kuormitusta, valmistamiemme kalusteiden runkotakuu on 30 vuotta, ja mm. laatikkomekanismeilla on elinikäinen takuu. Sen lisäksi olemme Visu Kalusteen asiakaslupauksen mukaan sitoutuneet palvelemaan asiakastamme pitkäjänteisesti: kalusteita on helppo muuttaa, muokata, lisätä ja uudistaa myös projektin jälkeen.

Hiltulanlahden kouluun tuli paljon erilaisia säilytyskalusteita: tarjotinkaappeja, siirtovaunuja, piirustuslaatikostoja, piirustusten kuivauskaappeja ja lasivitriinejä. Kaikki kalusteet valmistettiin korkeapainelaminaatista, joka on kestävä ja helppohoitoinen materiaali.

Lisäksi pintakäsittelytilaan toimitettiin maalausvetokaappi ja ilmastoitu maalikaappi.

Polypropeeniset tarjottimet ja laatikot ovat erittäin kestävää Gratnells-laatua. Ne ovat monikäyttöisiä ja laajaa värivalikoimaa voi hyödyntää esimerkiksi järjestämällä tavaroiden paikat värien mukaan. Tarjottimia voi siirrellä kalusteesta toiseen ja ne ovat myös siirtovaunujen kanssa yhteensopivia.

Ymparistoopin luokka. Opettajan pöydän vieressä siirrettävä opetusvetokaappi opettajan tekemän käytännön kokeen seuraamiseen.

Kuvateksti: Ympäristöopin luokka. Opettajan pöydän vieressä siirrettävä opetusvetokaappi opettajan tekemän käytännön kokeen seuraamiseen.

visu varikoodatuin tarjottimin tarvikkeet on helppo jarjestaa oppiaineittain

Kuvateksti: Värikoodatuin tarjottimin tarvikkeet on helppo järjestää oppiaineittain.