Palvelut

Visu palvelutTarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja suunnittelusta toteutukseen ja ylläpitoon koko kalusteiden elinkaaren ajan.

Ota rohkeasti yhteyttä, asiantuntijamme ovat käytössäsi!

Suunnittelupalvelu ja ratkaisuehdotukset

Suunnittelupalvelumme lähtötiedoksi riittää usein arkkitehdin tai käyttäjän viitteelliset suunnitelmat/luettelot, joiden pohjalta suunnittelijamme laativat valmiit kalustesuunnitelmat. Suunnittelu tehdään tiiviissä yhteistyössä arkkitehdin ja käyttäjän edustajien kanssa, jolloin haluttu toiminnallisuus ja tilaratkaisut toteutuvat parhaalla mahdollisella tavalla.

Pitkäaikaisen kokemuksen perusteella asiantuntijamme osaavat suositella juuri sopivia ratkaisuja laboratoriokalusteiden erityisvaatimukset ja käytännöllisyys huomioon ottaen.

Toteutus

VISU® kalusteet valmistetaan Suomessa Visuveden kalustetehtaalla. Kalusteiden korkean laadun takaa puu- ja metallityön ammattilaisten osaaminen, yrityksen nykytekniikkaa olevat koneet sekä vuosikymmenten vankka kokemus.

Elinkaari ja ylläpito

Käytämme kalusteissa korkealaatuisimpia materiaaleja ja niiden suunniteltu käyttöikä on vähintään 25 vuotta. Vastaamme mielellämme myös tuotteidemme huollosta koko elinkaaren ajan. Visu-laboratorion huoltosopimus on helppo tapaa ylläpitää laboratorion tekninen toimivuus vuodesta toiseen.

Ota rohkeasti yhteyttä, suunnitellaan yhdessä sopivat ratkaisut!

Toimisto: +358 44 749 4940, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.