News

Sairaalatekniikan päivät 5.-6.2.2019

sairaalapaivat2019Kiitos vierailustasi osastollamme Sairaalatekniikan päivillä 5.-6.2.2019!

Visu suurennuslasivalaisimen arvonta on suoritettu ja voittajalle on ilmoitettu. Onnea voittajalle!

FUMEX kohdepoistot nyt valikoimassamme!

FUMEX kohdepoistoKun tarvitset kevyesti liikuteltavaa ja tehokasta pienkohdepoistoa laboratorioympäristöön, on Fumex ME75 oikea valinta. Laitteiston varret ovat anodisoitua alumiinia ja nivelöity toisiinsa ainutlaatuisella tavalla, joka turvaa joustavan ja pehmeän käsittelyn.

Fumex ME-kohdepoisto voidaan asentaa pöytään, kattoon ja seinään. Laitteeseen on saatavana useita erilaisia imuhuuvia ja suukappaleita.

Kysy lisätietoja Päiviltä: paivi.hakala(at)visukaluste.fi p.044 759 7882

New fume cupboard

Visu tarkkuusvetokaappi Our newest fume cupboard model Visu® ProPrecision has got the registered community design from European Union Intellectual Property Office!

This innovative fume cupboard model is designed by our experts and it has been launched for the first time at ACHEMA exhibition in Germany last June. Visu® ProPrecision is designed accoring to its name for demanding professional precision work for example to pathological laboratory.

Uutuutena aseptinen vedin

Antimikrobinen ASEPTIC-pinnoite tuhoaa bakteereita ja vähentää niiden kasvua. Vetimen tunnista al-merkistä.

Turvallisessa ASEPTIC-vetimessä on galvaaninen kuparipinnoite. Useat tavallisimmista sairaalabakteereista tuhoutuvat sen pinnalla. ASEPTIC-pinnoite on myös ratkaisu kasvaviin metalliallergioihin, kuten nikkeli ja kromi. Käyttökohteita ovat julkiset tilat ja rakennukset, joissa monet ihmiset käsittelevät samoja kalusteita.

Lue lisää tästä (PDF)