Aktuelles

New fume cupboard

Visu tarkkuusvetokaappi Our newest fume cupboard model Visu® ProPrecision has got the registered community design from European Union Intellectual Property Office!

This innovative fume cupboard model is designed by our experts and it has been launched for the first time at ACHEMA exhibition in Germany last June. Visu® ProPrecision is designed accoring to its name for demanding professional precision work for example to pathological laboratory.

Uutta henkilöstöä palveluksessanne

Toimintamme kasvaessa meille on palkattu lisää henkilöitä myyntiin ja markkinointiin. Nyt meillä on entistä paremmat mahdollisuudet palvella sinua, voit ottaa yhteyttä myös Päiviin tai Hannaan.

ACHEMA 11.-15.6.2018

achema2018 messuosastoKiitos, kun vierailit messuosastollamme!

We would like to thank you for visiting us at our exhibition stand!

Wir danken Ihnen herzlich für Ihren Besuch an unserem Stand!

Uutuutena aseptinen vedin

Antimikrobinen ASEPTIC-pinnoite tuhoaa bakteereita ja vähentää niiden kasvua. Vetimen tunnista al-merkistä.

Turvallisessa ASEPTIC-vetimessä on galvaaninen kuparipinnoite. Useat tavallisimmista sairaalabakteereista tuhoutuvat sen pinnalla. ASEPTIC-pinnoite on myös ratkaisu kasvaviin metalliallergioihin, kuten nikkeli ja kromi. Käyttökohteita ovat julkiset tilat ja rakennukset, joissa monet ihmiset käsittelevät samoja kalusteita.

Lue lisää tästä (PDF)

Visu Suurennuslasivalaisin

Visu SuurennuslasivalaisinUutuus! Visu Suurennuslasivalaisin nyt saatavana.

Hinnat ja lisätiedustelut: Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!