Ajankohtaista

Otanimieen tiloja tulevaisuuden tieteentekijöille!

Otaniemi matematiikka- ja luonnontiedelukio laboratoriokalusteetOtaniemen lukiolle on myönnetty seitsemäksi vuodeksi valtakunnallinen kehittämistehtävä, jonka tarkoituksena on kehittää ja levittää luonnontieteisiin liittyvää pedagogiikkaa, oppimisympäristöihin liittyviä malleja sekä opetuksellista osaamista. Lisäksi heillä on erityinen koulutustehtävä matematiikassa ja luonnontieteissä.

Koulun uudet tilat ovat juuri valmistuneet ja Visu Kaluste on saanut olla mukana luomassa tiloja tulevaisuuden tieteentekijöille. Hyvää alkanutta lukuvuotta ja oppimisen iloa kaikille opiskelijoille!

https://otaniemenlukio.fi/matematiikka-ja-luonnontiedelukio/

Voit tutustua lisää OppiLab-mallistoomme sivuillamme.

Sairaalatekniikan päivät 5.-6.2.2019

sairaalapaivat2019Kiitos vierailustasi osastollamme Sairaalatekniikan päivillä 5.-6.2.2019!

Visu suurennuslasivalaisimen arvonta on suoritettu ja voittajalle on ilmoitettu. Onnea voittajalle!

Chembio-messut 27-28.3.2019

Thank youKiitos vierailustasi osastollamme Chembio-messuilla 27.-28.3.2019! Tapahtuma oli jälleen menestys ja osastollamme saimme käydä monia mielenkiintoisia keskusteluja sekä tavata tuttuja.

Visu suurennuslasivalaisimien arvonta on suoritettu ja voittajille on ilmoitettu. Onnea voittajille!

FUMEX kohdepoistot nyt valikoimassamme!

FUMEX kohdepoistoKun tarvitset kevyesti liikuteltavaa ja tehokasta pienkohdepoistoa laboratorioympäristöön, on Fumex ME75 oikea valinta. Laitteiston varret ovat anodisoitua alumiinia ja nivelöity toisiinsa ainutlaatuisella tavalla, joka turvaa joustavan ja pehmeän käsittelyn.

Fumex ME-kohdepoisto voidaan asentaa pöytään, kattoon ja seinään. Laitteeseen on saatavana useita erilaisia imuhuuvia ja suukappaleita.

Kysy lisätietoja Päiviltä: paivi.hakala(at)visukaluste.fi p.044 759 7882