Ajankohtaista

Chembio-messut 27-28.3.2019

Thank youKiitos vierailustasi osastollamme Chembio-messuilla 27.-28.3.2019! Tapahtuma oli jälleen menestys ja osastollamme saimme käydä monia mielenkiintoisia keskusteluja sekä tavata tuttuja.

Visu suurennuslasivalaisimien arvonta on suoritettu ja voittajille on ilmoitettu. Onnea voittajille!

FUMEX kohdepoistot nyt valikoimassamme!

FUMEX kohdepoistoKun tarvitset kevyesti liikuteltavaa ja tehokasta pienkohdepoistoa laboratorioympäristöön, on Fumex ME75 oikea valinta. Laitteiston varret ovat anodisoitua alumiinia ja nivelöity toisiinsa ainutlaatuisella tavalla, joka turvaa joustavan ja pehmeän käsittelyn.

Fumex ME-kohdepoisto voidaan asentaa pöytään, kattoon ja seinään. Laitteeseen on saatavana useita erilaisia imuhuuvia ja suukappaleita.

Kysy lisätietoja Päiviltä: paivi.hakala(at)visukaluste.fi p.044 759 7882

Sairaalatekniikan päivät 5.-6.2.2019

sairaalapaivat2019Kiitos vierailustasi osastollamme Sairaalatekniikan päivillä 5.-6.2.2019!

Visu suurennuslasivalaisimen arvonta on suoritettu ja voittajalle on ilmoitettu. Onnea voittajalle!

Uusi vetokaappimalli

Visu tarkkuusvetokaappiUusin vetokaappimallimme Visu® Tarkkuusvetokaappi on saanut mallisuojan Euroopan Unionin teollisoikeuksien virastolta!

Tämä suunnittelijoidemme kehittämä innovatiivinen vetokaappimalli lanseerattiin ensimmäisen kerran kesäkuussa Saksassa ACHEMA-messuilla. Visu® Tarkkuusvetokaappi on nimensä mukaisesti suunniteltu tarkkuutta vaativaan työskentelyyn esimerkiksi patologian laboratorioon.