Ajankohtaista

Visu Kaluste Oy:lle myönnetty laatu- ja ympäristösertifikaatit

ISO 9001 ja ISO 14001 sertifikaatitVisu Kaluste Oy:lle myönnetty laatu- ja ympäristösertifikaatit

Olemme ylpeitä saadessamme ilmoittaa, että Visu Kalusteen laatu- ja ympäristöjohtamisen järjestelmille on myönnetty kansainväliset ISO 9001 ja ISO 14001 sertifikaatit. Asiakkaillemme tämä tarkoittaa joustavan palvelun ohella askel askeleelta parempaa laatua ja kehittyneempiä ratkaisuja. Ympäristöjärjestelmämme myötä sitoudumme vastuullisuuteen ja pitämään tuotteidemme kotimaisuusasteen korkeana.

 

Lisää Visu Kalusteen laatu- ja ympäristöpolitiikasta voit lukea nettisivuiltamme:

https://www.visukaluste.fi/yritys/asiakaslupaus-laatu-ja-ymparisto

 

Lisätietoja

Mikko Harmanen

Myynti ja hankekehitys

Toimitusjohtaja

Mikko Harmanen
040 354 6184
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Visuvedellä teollisuus ja taide kohtaavat!

Visuvedellä teollisuus ja taide kohtaavatMeillä Visuvedellä teollisuus ja taide kohtaavat samojen seinien sisällä. Ritva Kovasinin värikylläistä taidetta esillä yrityksemme neuvotteluhuoneessa.

Tervetuloa katselemaan teoksia perjantai-iltapäivisin!

Uutisesta lisää Aamulehden näköislehdessä 15.11.2019

https://www.aamulehti.fi/nakoislehti

Voit tutustua meihin lisää sivujemme yritys-osiossa.

Tiedote yrityskaupasta 7.1.2020 Visu Kaluste osti Fanisonin

Kuvassa vasemmalta lukien Jouko Eloranta, Mikko Harmanen, Kari KakkonenTiedote yrityskaupasta 7.1.2020

Visu Kaluste osti Fanisonin

Visu Kaluste Oy on ostanut vuoden 2019 lopussa Fanison Oy:n koko osakekannan. Kumpikin yhtiö henkilöstöineen jatkaa toimintaansa omina kokonaisuuksinaan, kuten tähänkin asti.

Toteutetun yrityskaupan myötä Visu Kaluste voi tarjota asiakkailleen uuden tyyppisen kokonaisvaltaisen palvelun ainoana Suomessa, samalla tuoden merkittävää synergiaetua molempien yhtiöiden toimintaan. Tavoitteena on kustannustehokkuus ja helppous myös asiakkaan suuntaan, kertoo Visu Kalusteen toimitusjohtaja Mikko Harmanen. Lisäksi Fanison palvelee asiakkaitaan myös suoraan kuten aiemminkin, täydentää Fanisonin toimitusjohtaja Jouko Eloranta.

Jouko Elorannan ja Kari Kakkosen perustama Fanison Oy on laboratorioiden ja puhdastilojen ilmanvaihdon säätöjärjestelmien pioneeri Suomessa. Nykyään Fanison toimii kansainvälisesti ja on kotimaassa alansa johtava järjestelmätoimittaja.

Visu Kaluste Oy on kotimainen perheyritys, jolla on vuosikymmenten kokemus laboratorioiden kalustamisesta ja vetokaappien valmistuksesta. Visu Kaluste toimii myös laboratoriotuotteiden maahantuojana tarjoten asiakkailleen kokonaisratkaisuja. Kansainvälistyvä Visu Kaluste on alansa edelläkävijä ja markkinajohtaja Suomessa.

Lisätietoja:

 

Visu Kaluste Oy Fanison Oy
Toimitusjohtaja Toimitusjohtaja
Mikko Harmanen Jouko Eloranta

 

PS. Toiminnan kasvaessa ja kehittyessä haemme joukkoomme myös uusia osaajia. Mikäli mielenkiintosi heräsi, niin ole rohkeasti yhteydessä Joukoon tai Mikkoon.

Otanimieen tiloja tulevaisuuden tieteentekijöille!

Otaniemi matematiikka- ja luonnontiedelukio laboratoriokalusteetOtaniemen lukiolle on myönnetty seitsemäksi vuodeksi valtakunnallinen kehittämistehtävä, jonka tarkoituksena on kehittää ja levittää luonnontieteisiin liittyvää pedagogiikkaa, oppimisympäristöihin liittyviä malleja sekä opetuksellista osaamista. Lisäksi heillä on erityinen koulutustehtävä matematiikassa ja luonnontieteissä.

Koulun uudet tilat ovat juuri valmistuneet ja Visu Kaluste on saanut olla mukana luomassa tiloja tulevaisuuden tieteentekijöille. Hyvää alkanutta lukuvuotta ja oppimisen iloa kaikille opiskelijoille!

https://otaniemenlukio.fi/matematiikka-ja-luonnontiedelukio/

Voit tutustua lisää OppiLab-mallistoomme sivuillamme.